🌸SPRING Sale cu reduceri de pana la -50% 🚛 Transport gratuit la comenzile de peste 300 RON!

6 Idei de cadouri de la DinoKids.ro

6 Idei de cadouri de la DinoKids.ro
Cu siguranță fiecare dintre noi dorește să ofere un cadou cât mai drăgalaş şi util copilului cu ocazia unui eveniment. Însă, cu atâtea opțiuni disponibile, poate fi dificil să alegi cadoul, aşa că ne-am gandit să vă venim în ajutor. Așadar, iată 6 idei de cadouri pe baza produselor DinoKids:

1. O pereche de pantofi ce vor fi apreciați de piciorușele celor mici
Ştim cât de mult iubesc cei mici personajele din desene animate sau filme preferate, iar o pereche de pantofi cu aceste personaje poate fi un cadou minunat.
Pantofii pentru primii pasi cu tehnologie barefoot sunt confecţionati din piele naturală 100%, fără căptuşeală sau pernuţe (principiul zero-drop), cu talpa din cauciuc flexibil, uşor şi antiderapant, perfecţi pentru o joacă prin parc. Îi găsiţi aici în varietăţi de modele şi culori pentru fiecare gust!

2. O pereche jucauşă de sandale
Pentru copiii care iubesc să petreacă timpul la mare sau la piscină, o pereche de sandale poate fi un cadou distractiv.
Sandaluţele pentru primii pasi de tip barefoot sunt de asemenea confecţionate din piele naturală 100%, cu talpa din cauciuc flexibil, uşor şi antiderapant cu găurele ce le permite picioruşelor să respire liber şi natural.

3.  O pereche călduroasă de cizme
Cizmele Macco pentru copii cu tehnologie barefoot din piele naturală 100%, căptuşite cu lână naturală şi talpă antiderapantă, sunt numai bune de o joacă în zapadă. Asadar vei sti sigur, ca piciorușele celui mic vor rămâne uscate si protejate.

4.  Rochiţă pentru fetițe
O rochiță de copii de pe site-ul Dinokids.ro poate fi o alegere perfectă, oferind un aspect adorabil și confortabilitate pentru ocazii speciale sau pentru joaca de zi cu zi. Rochiţele sunt din bumbac 100% şi le gasiti in culori si modele pentru toate gusturile.

5. Costum tradiţional pentru botez
Ce ziceţi de acest cadou pentru romanaşii noştri? Costumul traditional îl găsiţi aici în 2 modele diferite cu 3 sau 5 piese. Este un cadou deosebit ce poate fi folosit la un photoshooting, botez sau petrecere. Îndrăgit de noi şi de părinţi datorită materialelor calitative (bumbac şi satin).

6.  Carte interesante pentru cei cei mici
Iubim să petrecem timp alaturi de cel mic, de aceea căutăm orice modalitate prin care să fim în preajma lor, să-i vedem cum cresc, să le vedem emoţiile, să auzim primul cuvânt şi să-i vedem cand fac primii paşi.  O carte e cea mai bună modalitate prin care vă puteţi petrece timpul alături de cel mic într-un mod educativ şi distractiv. Aici găsiţi cartea potrivită, pentru momentele în care întrebările vor suna cel puţin de 3 ori pe zi ‘’De ce?’’, veţi găsi poveşti amuzante de la Printesa urbană, dezvoltarea emoţiilor alături de Noni şi multe altele.

 
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!