🌸SPRING Sale cu reduceri de pana la -50% 🚛 Transport gratuit la comenzile de peste 300 RON!

Cum întreținem pantofii barefoot?

Cum întreținem pantofii barefoot?
        De când achiziţionăm o pereche de pantofi dorim să ii păstrăm în condiţii bune şi să-i utilizăm pe o perioadă cât mai îndelungată, iar pentru a contribui la păstrarea acestora intr-o stare optimă, este necesar să acorzi imporţantă modului de întreţinere.
       Pentru a contribui la pastrarea acestora într-o stare optimă, este necesar să acorzi importantă modului de întreţinere. Aceştia necesită un loc de depozitare unde să nu existe riscul de a fi deterioraţi de alţi factori externi precum temperatura, umiditatea, expunerea la lumină UV puternică sau depunerea de praf, deoarece acestea pot deteriora materialul. Pantofii barefoot nu se spală în maşina automată, vă intrebaţi de ce? Ei bine trebuie sa ştii că atunci când pielea petrece prea mult timp în apă, aceasta se scorojeste şi devine rigidă.
 
Iată câteva Tips&Tricks pentru menţinerea pantofiorilor barefoot:
  • Ştergem suprafata exterioară şi interioară cu un material textil uscat pentru a îndepărta praful de pe aceştia, în cazul petelor se poate utiliza tot un material textil pe care îl vom umezi în apă caldută în care se poate adauga şi detergent dar fără înălbitor;                                                                                
  • Talpa se curăţă cu o perie uscată;                                                                                                    
  • Vă recomand să refolosiţi ambalajul cu care au venit pantofii pentru a le oferi mai multă protecţie;         
  • Uscarea se face lent, la temperatura camerei, evitaţi uscarea lângă surse de căldură deoarece pielea devine astfel mult prea tare;

Ce ar trebui să faci dacă se udă pantofiorii?

         Poţi introduce şervețele în interiorul lor astfel încât să își păstreze forma si să absoarbă cât mai multă apă. Nu îi puneți pe calorifere deoarece se vor deteriora. Dacă se simt puţin tari după ce s-au uscat, rulează pantofii cu degetele pentru a-i înmuia ușor şi eventual un balsam special pentru piele pentru a-i ajuta să revină la starea anterioară.   
        Ştim ca a avea pantofi comozi, flexibili, care să permită picioarelor şi corpului nostru să se miște în mod natural, este important la orice vârstă, purtarea acestora de către cei mici îi ajută să işi dezvolte un mers sănătos păstrându-şi conexiunea senzorială cu lumea de sub picioare.
        Dragile mele mămici, sper că v-am fost de ajutor, dacă aveți alte întrebări sau sugestii pe care vreţi să le discutăm impreună ne puteti scrie pe pagina noastra de Facebook sau pe Email.
 
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!