🌸SPRING Sale cu reduceri de pana la -50% 🚛 Transport gratuit la comenzile de peste 300 RON!

Incaltaminte de toamna – La ce trebuie sa fim atenti?

Incaltaminte de toamna – La ce trebuie sa fim atenti?

 
       Toamna este unul dintre cele mai fascinante anotimpuri ale anului. Cu vremea schimbătoare și frunzele care își schimbă culorile, acest sezon aduce o serie de provocări, mai ales când vine vorba de încălțăminte potrivită pentru cei mici. Este esențial să alegem pantofii potriviți pentru cei mici, garantându-le confort și protecție împotriva vremii reci.

Alegerea corectă a încălţămintei de toamnă pentru copii: Ce trebuie să reținem? Când vine vorba de încălţăminte de toamnă pentru primii paşi, trebuie să acordăm atenție mai multor aspecte esențiale. Printre acestea se numără:
 
  •  Mărimea potrivită: Este super important să alegem o mărime adecvată, având în vedere că piciorul copilului este într-o continuă dezvoltare. O lungime optimă a branțului trebuie să fie cu aproximativ 0.5cm mai mare decât lungimea piciorului.
 
  • Materialul potrivit: Materialul ar trebui să fie flexibil și să se adapteze piciorului, asigurând o ventilație corespunzătoare. Ghetutele fiind confectionate din piele naturală şi blană de oaie, vor fi o alegere excelentă.
 
  •  Talpa zero-drop: Talpa trebuie să ofere un echilibru perfect între flexibilitate și susținere. Talpa este antiderapantă şi perfect plată (zero-drop). Datorită tălpii, ghetele barefoot permit piciorului să simtă solul și să se miște natural, ceea ce poate îmbunătăți circulația și confortul termic al piciorului.
 
  •  Impermeabilitatea: Având în vedere variabilitatea vremii, este important să optăm pentru modele rezistente la umiditate.
 
  • Tipul de închizătoare: Alegerea tipului de închizătoare depinde de vârsta copilului. Pentru incaltamintea primii pasi, noi recomandăm să optati pentru închidere cu scai pentru încalţarea să fie cât mai usoară.

        Ghetuțele DinoKids sunt perfecte pentru zilele de toamnă. De la modelele unde branţul este detaşabil până la cele îmblănite complet. Cu siguranță, vei găsi micuţului tau perechea perfectă pentru plimbări prin frunze.  Explorați colecția de toamnă Dinokids.

           Nu uitaţi să ne trimiteţi poze pe Instagram si Facebook şi să folosiţi #dinokidsonline!

 
 
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!