🌸SPRING Sale cu reduceri de pana la -50% 🚛 Transport gratuit la comenzile de peste 300 RON!

Outfitul zilei

Outfitul zilei
     Bun venit în lumea modei pentru copii! 🌟💃

Ca mamă ştiu că nu este tot timpul uşor să alegem îmbrăcămintea pentru cel mic, mai ales în zilele în care ne grăbim spre gradiniţă, aşadar v-am pregătit rubrica "Outfitul Zilei" - o sursă de inspirație pentru părinți în căutarea celor mai încântătoare ținute pentru copii.
M-am gandit sa vorbim despre cate o situatie cum ar fi: de la ținute casual și lejere pentru joacă la ținute elegante pentru ocazii speciale, sa acoperim o gamă variată de stiluri și preferințe.
Fiecare postare îți va aduce idei de outfituri, combinații de haine și accesorii pentru copii de toate vârstele.
La fel ca şi noi, adulții, și copiii au nevoie de outfit-uri confortabile. Așadar, ce-ar fi să optăm pentru un look lejer și comod? Recomand o pereche de pantaloni tip leggings moi, un pulover drăguț și adaugă o bentită pe cap. Dar sa nu uitam si de incaltaminte, in functie de anotimp puteti alege cizme, pantofi sau sandale Dinokids  ce le perimite celor mici să se  bucure de libertatea de mișcare și se vor putea juca în voie! Alegeți materiale moi și elastice, care să permită pielii delicate să respire și să se simtă confortabilă pe tot parcursul zilei!

Joacă-te cu imaginaţia: outfituri mamă-fiică/fiu
Mi-a placut mereu să mă asortez cu cea mică, simt că ne apropie mai mult. Este pur şi simplu adorabil atunci când vezi tricouri de aceeasi culoare, acelasi model de încăltăminte sau top-uri identice. Nu este chiar atat de dificil sa ajungi la acest rezultat: pentru outfit-ul celei mici puteti gasi multe varietaţi cum ar fi rochiţa bleo ciel şi săndăluţele albe şi tu sa ai o rochie albastră. Poţi găsi toate rochiţele: aici.

Găsirea echilibrului corect
Așadar, pentru ce optăm atunci când alegem haine pentru copii? Răspunsul este simplu: trebuie să găsim echilibrul potrivit între modă și confort. Vrem ca cei mici să arate bine și să se simtă încrezători, dar ne dorim, de asemenea, ca ei să fie confortabili și să se poată juca și distra în voie.

· Caută haine care sunt confecționate din țesături moi și respirabile de preferabil bumbac;
· Evită articolele care sunt prea strâmte sau restrictive;
· Alege haine în care cel mic se poate mișca fără probleme;

Pentru evenimente mai importante, photoshooting-uri de familie, poate chiar serbari  recomand costumul traditional îl găsiţi aici în 2 modele diferite cu 3 sau 5 piese. Îndrăgit de noi şi de părinţi datorită materialelor calitative (bumbac şi satin). 
 
Sper că v-am fost de ajutor dragi părinţi, nu uitaţi sa ne trimiteti poze pe Instagram @dinokids_online şi să folosiţi #dinokidsonline!
 
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!