🌸SPRING Sale cu reduceri de pana la -50% 🚛 Transport gratuit la comenzile de peste 300 RON!

Prima vacanță cu copiii? Iată lucrurile care nu trebuie să-ți lipsească din bagaj.

Prima vacanță cu copiii? Iată lucrurile care nu trebuie să-ți lipsească din bagaj.
              Prima vacanță cu copiii? Iată lucrurile care nu trebuie să-ți lipsească din bagaj.


         Atunci când pleci într-o vacanță cu copiii, este important să te asiguri că ai tot ce este necesar pentru a face față oricărei situații. Prima mea vacanță în rolul de mamă a fost de-a dreptul o provocare deoarece nu știam ce este necesar să iau cu noi și ce nu. Stai să ne fi văzut cu 2 geamantane doar pentru cea mică J
 M-am gândit să vă vin în ajutor cu lucrurile care mie nu mi-au lipsit niciodată din bagaj, așa că iată o listă a elementelor esențiale pe care nu ar trebui să le uiți să le incluzi în bagajul tău atunci cand plecam la mare:

1. Trusa de medicamente

     Termometrul și antitermicele, de nelipsit pentru că cel mai frecvent simptom al copilului este probabil febra, antidiareice si solutii de rehidratare. SPF-ul este de asemeni foarte important cand mergem la mare. Întotdeauna ajută să existe în orice trusă de prim ajutor soluții dezinfectante, rivanol sau alcool, comprese sterile și plasturi. Dacă vorbim de vacanța de vară, sunt indispensabile crema de protecție solară cu factor de protecție (FP) 50+ și soluția calmantă după plajă sau apă termală, poate și un spray împotriva arsurilor, situație nedorită și de evitat.

2. Asigură-te că ai un număr adecvat de haine și încălțări

     Determinați necesarul de haine și încălțăminte în funcție de numărul de zile și de activitățile planificate, astfel încât să nu suprasolicitați bagajul cu elemente în exces. Din experiența noastră personală, am constatat că am revenit din vacanță cu multe haine nepurtate, ceea ce a determinat un bagaj mult prea încărcat. Cu toate acestea, este important să nu faceți compromisuri în ceea ce privește articolele de bază. Printre acestea se numără tricourile sau bluzele cu mâneci lungi sau scurte, piese ușor de asortat și pe care le veți utiliza cel mai mult. Nu uitați să includeți în bagaj și papucii DinoKids și pălăriile de soare, deoarece sunt elemente importante în timpul vacanței.        
                                                                                                                           

3. Loțiunea cu factor de protecție și spray-ul anti-insecte.

      Este obligatorie într-o vacanță, chiar dacă nu mergeți la mare. Sigur că la expunerea la plajă o astfel de loțiune ne ajută să ne și bronzăm frumos, dar rolul său esențial este să ne protejeze de radiațiile ultraviolete.

4. Piscina gonflabilă si jucariile gonflabile

     Atunci când am plecat la mare în primul an al fetiței mele, păream că ne mutăm într-un alt oraș. Micile detalii au făcut diferența și au adăugat un aer de aventură și entuziasm în călătoria noastră. Pe lângă piscina gonflabilă, i-am luat și un unicorn gonflabil, preferatul ei si tot felul de galetuse si lopatele pentru castelele de nisip.    
                    

5. Nu în ultimul rând, asigurați-vă că nu uitați actele acasă!

Dacă planificați o vacanță în țară, actele adulților sunt suficiente. Cu toate acestea, dacă plecați în străinătate însoțiți de copii, este esențial să aveți actele tuturor membrilor familiei la voi. Asigurați-vă că nu uitați să le luați cu voi și să le aveți la îndemână în timpul călătoriei.      
                

❤️ Spor la pregătiri! ❤️

 
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!