🌸SPRING Sale cu reduceri de pana la -50% 🚛 Transport gratuit la comenzile de peste 300 RON!

Cizmele barefoot pentru copii, cele mai indragite in sezonul rece

Cizmele barefoot pentru copii, cele mai indragite in sezonul rece
Când vine sezonul rece, principala grijă a părinţilor este să le ofere celor mici o încălţăminte potrivită şi comodă. Întrucât tot ce ne dorim pentru cei mici este să le oferim ce e mai bun, de la căldură optimă la picioruşe până la mobilitate şi un mers cât mai sănătos, vă prezentăm mai jos cizmuliţele noastre, cele mai iubite de mămici şi pitici pe perioada friguroasă.

Iarna poate fi o provocare pentru mămicile ce își doresc să păstreze picioarele bebeluşului calde și uscate, dacă vă întrebati ce au în plus cizmele barefoot faţă de cele obişnuite fiţi pregătite să aflaţi că acestea au:
  • talpa antiderapantă şi perfect plată (zero-drop). Datorită tălpii, cizmele barefoot permit piciorului să simtă solul și să se miște natural, ceea ce poate îmbunătăți circulația și confortul termic al piciorului. În plus, cizmele barefoot fiind confecţionate din materiale naturale (piele naturală şi blană de oaie) ajută la reducerea transpiraţiei şi reglarea termică;        
  • calapodul lat - forma concepută pentru picioruşe pufoase;
  • interior cu blanita naturala de oaie, moale şi călduroasă;
  • exterior din piele naturală impremeabilă;
  • închidere cu scai;



Dar cum depozităm şi întreţinem cizmuliţele în sezonul iernii?

Acestea se depozitează întotdeauna în poziție verticală. Pentru că au tendința să se îndoaie, fapt care generează uzarea materialului prin dungile pe care le face la îndoire, introdu în interiorul cizmei ziare care vor ajuta la păstrarea formei verticale.
Lasă-le să se usuce în timp, fără a le pune lângă o sursă de căldură.

Cizmele barefoot sunt o alternativă excelentă la cizmele tradiționale pentru sezonul rece, oferind avantaje importante pentru sănătatea și confortul picioruşului. În plus, cizmele barefoot vin într-o varietate de stiluri și culori, astfel încât este ușor să găsiți perechea potrivită celui mic.


 Întrucât vreţi să aflaţi mai multe din beneficiile pantofilor barefoot ne găsiţi aici!


 
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!